BEOORDELINGEN

Beste gasten,
Op deze pagina kunt u ons laten weten wat u van uw vakantie in het Poolse Reuzengebergte vond. Wij horen graag of het vakantiehuis voldeed aan uw verwachtingen. Scroll naar beneden om een bericht achter te laten.

 

Eén gedachte op “BEOORDELINGEN

  1. Alexander, Simone, Kilian

    Begin November 2014 waren wij voor 5 dagen in huize Karkonoski. Het weer was de eerste 2 dagen “bagger” (heb je in november wel eens). We hadden daarom het plan getrokken om eerst maar eens per auto de buurt te gaan verkennen. Wat meteen opvalt is de wijdsheid van het landschap. Er is nog plaats, heel veel plaats in dit gebied van Polen en de wegen zijn haast uitgestorven. Heerlijk verademend in vergelijking met de file drama’s op de Nederlandse wegen! We “ontdekten” het plaatsje Krzeszow alwaar een wel heel erg mooie baseliek staat > een absolute aanrader!!

    Toen het weer beter werd zijn we er te voet op uitgetrokken. Er blijkt een enorm wandelwegen net te zijn maar het is er “ruw & ruig” dus zorg dat je een goede kaart bij je hebt. Zeer mooi en gevarieerd gebied met veel bos afgewisseld met open vlaktes. Het is qua hoogte verschillen een beetje te vergelijken met de Ardennen dus ook de minder geoefende wandelaars kunnen er goed uit de voeten. Ook waren we op de “Snizka”, de hoogste berg (1602m) . Een leuke wandeling naar de top in een prachtig gebied maar zorg wel dat je dit door de week doet want het is er nogal touristisch!! Wij hadden het geluk er met ongever 300 man op de top te staan . . .

    Onze indruk: een prachtig gebied waar het goed toeven is. Het huisje is van alle gemakken voorzien behalve centrale verwarming. En dat maakt het nou net leuk: elke avond eerst even ouderwets de kachel warm stoken om dan na het genot van een hapje en een drankje vroeg onder de wol te duiken . . .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *