WIE ZIJN WIJ

De eigenaren van het vakantiehuis in het poolse reuzengebergteEven voorstellen… Sinds 2012 zijn wij, Duncan en Jacqueline, de trotse eigenaren van Holiday Cottage Karkonoski. Wij zijn getrouwd, wonen in Zuid Limburg en hebben een dochter (Eveline) van 12 jaar.

Het vakantiehuisje is gebouwd door de ouders van Jacqueline. Haar moeder is Poolse en is meer dan 50 jaar geleden naar Nederland gekomen. In het dorp waar zij als kind is opgegroeid hebben ze een stukje grond gekocht en tijdens vakanties in Polen hebben ze het huisje beetje bij beetje opgebouwd. Eerst is het kleine huisje gebouwd (links op de foto’s) en later is het grote huisje eraan vast gebouwd.

Laten we gewoon eerlijk zijn, een vakantiehuis in het buitenland kost jaarlijks natuurlijk een paar euro en daarom verhuren wij de woning van mei t/m oktober als vakantiehuis. Wij hebben niet de intentie om geld te verdienen met Cottage Karkonoski maar als we voor een deel compensatie kunnen krijgen voor de gemaakte kosten dan zijn we heel tevreden.

Geniet van uw vakantie in Holiday Cottage Karkonoski en zoals de Engelse zeggen… “Welcome and be our Guest